Om du omedelbart fake rolex sa "existerar inte dessa klockor

  

Om du omedelbart fake rolex sa "existerar inte dessa klockor

Om du omedelbart fake rolex sa "existerar inte dessa klockor redan efter första ögonkastet?" Som alltid har du rätt men bara delvis.

Rolex Submariners 2020 liknar de tidigare men som förväntat, här är de äntligen utrustade med de nya Rolex 3230-rörelserna som presenterades i år och den 3235 kaliber som vi redan känner till efter fem års tjänst i olika samlingar.

Definitivt innovativa, eller bättre skulle jag säga förbättringar - det senare är principen som styr alla uppdateringar som Rolex kallar "nyhet". Dessa mekanismer ersätter dock Re 3135, en mycket giltig kaliber som togs i bruk 1988 och är överlägset en av de mest pålitliga och lättreparerade klockrörelserna.

En absolut nyhet, de nya Rolex Submariners anpassar rolex replica sig till tiden med ett något större fodral med 41 mm i diameter.

Första åsikten

Estetiken förblev uppenbarligen densamma. Man måste komma ihåg att även om den uppenbarligen förblir trogen mot imprintingen av 1953-modellen, har Submariner, särskilt i synnerhet, genom åren förfinats tills dess egenskaper från en spartansk dykarklocka för dyk, till och med professionella, blivit en elegant sportklocka. att användas varje dag och med stor tillfredsställelse för bäraren.

Tillåt mig nu lite retorik: idag på 100 ubåtar - exklusive de som håller den uppkopplad vid dykning, tror jag att endast 5 använder den för seriös dykning, naturligtvis i sällskap med mer exakt datoriserad utrustning för att utvärdera dekompressionstider.

Med andra ord märkte vi inte det replika klockor direkt, men den här klockan, född i början av 1950-talet för att utmana avgrunden, har för länge sedan erövrat fastlandet och blivit den perfekta följeslagaren även för mer formella tillfällen. Detta är den främsta anledningen till ubåtarnas ouppnåliga framgång.

Här är de tekniska egenskaperna hos den nya Rolex Submariner som om det inte är första gången du närmar dig den kronade världen kommer du redan att känna till en bra del.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex