BlogtoWatch: Kan fake rolex du berätta lite om tillverkningsrörelsen

  

BlogtoWatch: Kan fake rolex du berätta lite om tillverkningsrörelsen

aBlogtoWatch: Kan fake rolex du berätta lite om tillverkningsrörelsen i 82-serien som finns i Portugieser Automatic 40?

Christian Knoop: En stor nyhet är Caliber 82, som vi rullar ut på hela Portugieser, eftersom det också fungerar i den nya lilla Portugieser Perpetual and the Moon & Tide. Det är en toppmodern, ny generationsrörelse som vi försiktigt steg upp under jubileet, med början från Da Vinci, och nu är den redo att rullas ut som en kärnrörelse.

aBlogtoWatch: Jag ser att det finns en ny, mer nedskalad Portugieser Perpetual som kommer 2020.

Christian Knoop: Det här är den nya lilla portugisiska eviga kalendern. Återigen var bärbarhet en av de viktigaste drivkrafterna för denna nya samling. Vi inser att det också finns en rolex replica marknad för dessa relativt mer kompakta klockor - Portugieser handlade alltid om stora klockor, men vi tror att det är ett bra steg att utöka det på detta sätt. På Perpetual har vi den ikoniska, stora Perpetualen på 44 mm bred, och vi vet att så många älskar den klockan. Men i slutändan bestämmer vissa sig för att inte köpa den bara för sin storlek. Det här nya stycket, som är 42 mm brett, är tänkt att sitta mellan Automatic 40 och Big Perpetual 44.

När det gäller funktioner är det en riktig IWC Perpetual. Den är baserad på Kurt Klaus-designen, den är programmerad till 2499 och den är helt synkroniserad över dess indikationer rolex kopia utan några korrigeringsdrivare i fodralet. Vi bestämde oss för att ha en mindre månfas, sänka kraftreserven till 48 timmar från sju dagar och en skottårsvisning i stället för en fyrsiffrig årsvisning. Dessa modifieringar visar att Portugieser Perpetual 42 inte tävlar med 44 utan snarare kompletterar den.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex