För några månader rolex replica sedan skulle ingen ha satsat ens en euro på den.

  

För några månader rolex replica sedan skulle ingen ha satsat ens en euro på den.

För några månader rolex replica sedan skulle ingen ha satsat ens en euro på den.

Jag hänvisar till det faktum att det enda pressmeddelandet från Genève efter mars förra året gällde stängning av alla fabriker på grund av risken för en pandemi.

Sedan absolut tystnad.

Ingen förhandsvisning och inget antydan till att vilja presentera något nytt så mycket att undertecknade, inspirerade, hade skrivit en artikel som spekulerade i varför Rolex inte skulle lansera några nyheter 2020.

Då plötsligt kröner det kronade huset som uppenbarligen vävde de sista av hennes strategier rykten i forumen närmast henne och den 9 juli kommer en artikel om Robb Report - en mycket auktoritativ källa - som meddelar att Rolex-nyheterna 2020 skulle ses i september.

Och så var det.

Igår 1 september ett par minuter efter midnatt (medan det i väst fortfarande var den 31 augusti) fylldes Rolex-pressområdet med pressmeddelanden med den nya fake rolex ubåten i åtanke, en nyhet nu för uppenbar att inte gissa. I de vanliga prognoserna för detta år fångade Orologi di Classe oss fullt ut, och även om modifieringen av ärendet.

Men igen, 2020 är ett speciellt år och det var lättare att gissa de nya anmälningarna.

Efter beslutet att inte delta i Baselworld 2021, som borde ha hållits nästa januari, kände Maison önskan att "bli av" med sina nya klockor, som har gömts för länge.

Från och med nu tills jul börjar den mest lönsamma tiden på året för försäljning. Och 2021 är inte längre så långt borta och i Genève behöver de utrymme rolex kopia för att avslöja nästa nyheter (läs den nya Rolex Explorer II) men det är en annan historia.

Låt oss nu fokusera på de nya Rolex-klockorna eftersom vi har lite att prata om.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex