Marcello C åker snabbt. Den fake rolex växande tyska klocktillverkaren

  

Marcello C åker snabbt. Den fake rolex växande tyska klocktillverkaren

Marcello C åker snabbt. Den fake rolex växande tyska klocktillverkaren kom ur en ex Oris mästarklockmakare för 15 år sedan. Just när den mekaniska klockan gjorde comeback började Marcello C slå ut klockor av extremt hög kvalitet till oöverträffade låga priser. Vid den tiden var filosofin enkel; uppfinna inte hjulet igen. Marcello C är ingen designinnovatör, och det behöver inte vara. Marcello C utmärker sig i att ta stiliga, klassiska mönster och göra mycket bra klockor baserat på dem. Den mest utmärkande kvaliteten hos en Marcello C-klocka är att klockan är byggd bättre och fungerar mer exakt så att de flesta klockor kostar dubbelt så mycket som priset.

Denna riktning har gjort det möjligt för Marcello C att ta en huvudroll som ett av de snabbast växande småurföretagen. Spara pengar på att inte behöva testa design, de fokuserar på kvalitet. Låt andra göra misstagen och producera det som konsumenten tydligt vill ha. Genom att läsa Marcello C-samlingen ser du alla kända ansikten. Modellerna Tridente och Nettuno är alla Rolex Submariner-kloner med sin egen twist. Deras flygklockor hämtar mönster från klassiska klockor från det förflutna från IWC, Glashutte och otaliga andra som har implementerat sådana mönster. Vid denna tidpunkt lägger Marcello C sin egen twist på ett tema, snarare än att kopiera något. Detta klagomål åt sidan är det lite att klaga på en Marcello C-klocka, vilket framgår av recensionerna online.

Marcello C-klockor tillverkas på tyska med huvudsakligen schweiziska delar och ETA-rörelser. Marcello C kan välja och välja bland de bästa tillverkarna av delar och sedan montera rolex replica rörelser och klockor av sina mästermekaniker och hantverkare. Människor kan verkligen inte säga tillräckligt bra saker om Marcello C. Recensioner av Marcello C-klockor på internet är enhälliga när det gäller konsumenttillfredsställelse med produkten. Och på under $ 800 leder deras startnivå Nettuno 3-modellen paketet när det gäller kvalitet och tillförlitlighet för priset. Till och med deras lite dyrare modeller är ett fantastiskt värde.

Under de senaste åren var det enda stället att få Marcello C-klockor i USA från en auktoriserad återförsäljare från Marcello C: s amerikanska distributör på www.marcelloc-watches.com. I januari 2008 kommer Marcelloc-watches.com inte längre att sälja klockor direkt till allmänheten. Istället kommer de bara att vara en distributör som säljer till andra auktoriserade återförsäljare. Anledningen till detta är att konsumenternas efterfrågan på dessa klockor har blivit så stor att det är en bättre investering för sin tid att vara återförsäljare till andra intresserade återförsäljare. Effekten av detta är fler tillgängliga Marcello C-klockor, men naturligtvis också högre priser.

Bortsett från priserna är den goda nyheten att Marcello C kommer att öka sitt fokus på den amerikanska marknaden. Detta innebär mer inventering, fler rolex kopia val och nya modeller. Marcello C har en ljus framtid framför sig. Även om det inte är en bastion av avantgarde-design, har Marcello C en väletablerad plats bland klockälskare för att göra en solid, snygg klocka, som få människor kan argumentera med. Redan börjar Marcello C skapa unika mönster, som Diavolo, längs deras redan snygga kollektion. Vi bör alla titta noga på Marcello C för att se vilka nya klockor de släpper.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex