Om din omättliga rolex replica aptit för nya gamla

Om din omättliga rolex replica aptit för nya gamla

Om din omättliga rolex replica aptit för nya gamla lager klockor fortfarande behöver mer, då har du tur. Till skillnad från ovan nämnda glycin är det här nästa stycke lite mer utmärkande inom viktiga samlingscirklar och av många betraktas som ett höjdpunkt med Submariner och Sea-Dweller-samlingen. Som någon som älskar referensen till att börja med kan jag vara lite partisk, men det här är verkligen en av de mest övertygande bitarna inom räckvidden av neo-vintage Rolexes.

Om inte logotypen appliceras nära klockan nio, skulle detta vara en trevlig om än ointressant Sea-Dweller, men den finns trots allt. Det är det av den italienska dykaren Polizia di Stato Sommozzatori, som firade 50-årsjubileet för deras organisation 2008. För att hedra tillfället applicerade Rolex bläckfisklogotypen på fake rolex ratten på dess mest skickliga dykur på den tiden och graverade casebacks därefter . Dessa "Polipetto" Sea-Dwellers producerades i en serie på bara 78 exempel, varav ingen gjordes tillgänglig för allmänheten för köp.

Skulle du tänka "big whoop, det är en Rolex med en logotyp på urtavlan", har du inte helt fel, men det är objektivt betydelsefullt med tanke på den sällsynthet som klocktillverkningsikonen samarbetade om begränsade produktionstimmar. Så som jag ser det talar Rolex engagemang i utvecklingen av denna klocka för sitt fortsatta engagemang för att förse krävande proffs med verktygsklockor av högsta klass, även efter att den redan skiftat till ett mer lyxfokuserat tillvägagångssätt. Körsbäret på toppen är dess sällsynthet jämfört rolex kopia med liknande klockor som produceras för COMEX, vilket är mycket större.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex