Rolex lanserade fake rolex nyligen en komplett samling

  

Rolex lanserade fake rolex nyligen en komplett samling

Rolex lanserade fake rolex nyligen en komplett samling av uppdaterade och uppdaterade Submariner-modeller, som aBlogtoWatch debuterade efter mötet med Rolex vid deras huvudkontor i Genève. I början av september 2020 gick aBlogtoWatch med "Starbucks" (svart och grön referens 126610LV) version av denna nya Rolex Submariner 126610 klocka. Idag går jag praktiskt igen med den mer traditionella svarta urtavlan med svart keramisk ramreferens 126610LN-version av den nya Submariner. Detta är ett mycket viktigt ämne att diskutera eftersom denna Rolex Submariner Date 126610LN är den viktigaste armbandsurmodellen att tänka på för avslappnade Rolex-bärare runt om i världen, såväl som för "watch guys".

Medan åsikterna om Rolex Submariner varierar med avseende på dess street-cred som ett tecken på att bäraren är en klockälskare (med tanke på att den överväldigande majoriteten av Rolex-bärare är lyxsökande kontra klocksamlare), är alla överens om att Rolex Submariner är (nej ordspel avsedda) en superlativ klocka i nästan alla avseenden. Det har gått nära ett decennium sedan rolex replica Rolex släppte den tidigare generationens Submariner 116610 klockkollektion (aBlgotoWatch recension här). Nu för 2020 får den mycket populära Rolex Submariner en ny rörelse och några små designjusteringar. Nedan kommer jag att diskutera hur det är att bära den nya Submariner Date 126610LN, och hur samlargruppen ska reagera på den.

David Bredan från teamet aBlogtoWatch berättade för mig, efter att ha sett 126610LV (svart urtavla med grön keramisk ram), att de nya och gamla generationens Submariner-klockor var mycket lika. Jag förstod inte helt vad han menade förrän jag satte på klockan. Även om det finns vissa skillnader är det nästan otroligt hur lika den utgående 116610 Submariner och den nya generationen 126610 Submariner är. Många, många människor skulle helt enkelt inte känna till skillnaden om de såg dem i den verkliga världen.

Den största designskillnaden är klackarna som är smalare på den nya generationen Rolex Submariners. Detta ger rolex kopia klockan ett något mer proportionellt utseende, men med tanke på att Rolex ökade fodralets diameter med cirka 1 mm, bär den nya Submariner med smalare klackar faktiskt nästan identiskt med den äldre Submariner med bredare klackar. Rolex säger att den gamla Submariner är klassad att vara 40 mm bred, medan de nya 2020 Submariner-modellerna är 41 mm breda. Detta är mestadels sant, men den faktiska skillnaden i bärstorlek mellan de nya och gamla ubåtarna är under en millimeter, enligt vår förståelse.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex