Den saxiska replika klockor klocktillverkningsvisionen förutser

  

Den saxiska replika klockor klocktillverkningsvisionen förutser

Den saxiska replika klockor klocktillverkningsvisionen förutser att rubiner är inrymda i guldinställningar. I DUW 1001-rörelsen finns sex så konfigurerade. Inramningarna är små ramar som används för att hålla rubinerna förankrade på plattan.

Efter att ha placerats på plats utan att utöva för mycket tryck med ett mjukt äldre grovträ, poleras de med ett mycket fint sandpapper med en korn på en till fem tusendels millimeter.

Revbenen som dekorerar hela plattans yta är radiella. Även stålskruvarna är alla flamblå.

De enskilda elementen som reguleringsmekanismen, spärrfjädern och svanhalsen slipas med tenn, annars känd som spegellack. Denna process består i att fixera elementet på en klämma för att polera det med en tennstång genom att utföra lika många cirkelrörelser både medurs och moturs.

Från casebacket syns också inskriptionen "Mit Liebe in Glashütte gefertigt" (kärleksfullt producerad rolex kopia i Glashütte) som visas på bron som stöder balanshjulet som inte är polerat men graverat för hand.

Det här är de viktigaste detaljerna som syns på de sista detaljerna i DUW 1001-kalibern som driver en Lambda i stål för första gången.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex