Både Rolex rolex replica Oyster Perpetual 39 och Explorer

  

Både Rolex rolex replica Oyster Perpetual 39 och Explorer

Både Rolex rolex replica Oyster Perpetual 39 och Explorer innehåller den inbyggda automatiska Rolex Calibre 3132 tidsrörelsen (utan datum). Air-King använder fortfarande den äldre Caliber 3131, som har uppgraderats med lite mer prestandafunktioner i kaliber 3132. Drift vid 4Hz har rörelsen ungefär två dagar (48 timmar) kraftreserv. Rörelsen är naturligtvis COSC Chronometer-certifierad och även om den inte är en av Rolexs mer avancerade 32XX interna rörelser, har 3132 en påstått +/- 2 sekunder per dag noggrannhet. Som en tidsklocka är Oyster Perpetual 39-ratten perfekt symmetrisk och klassiskt elegant som en Rolex. Funktioner som Rolex-krona-logotypen som fungerar som 12-timmarsmarkören kommer att tilltala många Rolex-märkes traditionalister som vill ha ett enkelt dagligt slitage som också är en märkbar Rolex-statussymbol.

Som en Oyster collection-klocka är 114300-fodralet vattentätt till 100 meter, har en skruvad krona och är täckt med safirglas. Med tillägget av det svarta eller vita urtavlan har Oyster Perpetual 39 plötsligt fått mycket mer attraktion för Rolex-varumärkets fake rolex traditionister som inte ser till varumärket för trendiga färger utan snarare tidlös, konservativ vädjan på ett sätt som en “röd druva ”(Lila) urtavla kan inte erbjudas. Jag tycker att det är utmärkt att Rolex gör Oyster Perpetual 39 tillgänglig som en mer modern klocka, men för mig kommer de vita eller svarta urtavlorna att vara tilltalande för de flesta manliga köpare, mer än de befintliga urtavlorna.

Jag gillar inte alltid att falla tillbaka på konservatism för att göra produktrekommendationer, eftersom det skulle vara kul att se fler människor där ute med lila och gröna klockor. Med det sagt vet jag att vita eller svarta klockvalsval tenderar att vara lite mer tilltalande och av den anledningen tycker jag att det var en bra idé för Rolex att introducera 114300 Oyster Perpetual rolex kopia 39 i de svartvita urtavlorna. Dessa öppnar också kollektionen för fler män som vill bära Oyster Perpetual 39 som lite mer av en sportklocka. Priset för Rolex Oyster Perpetual 39 referens 114300 klocka (med någon av urtavlorna) är $ 5 700 USD.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex