Submarinerns rolex replica timme- och minutvisare är olika stora.

  

Submarinerns rolex replica timme- och minutvisare är olika stora.

Submarinerns rolex replica timme- och minutvisare är olika stora.

"Oyster" i beteckningen "Oyster Perpetual" för Submariner-modellen och dess sportlyxbröder hänvisar till fodralet, som är vattentätt till 300 meter eller 1000 fot - en nivå som stöds av den skruvade Triplock-kronan med Rolex trippel vattentäthetssystem. Inuti fodralet finns den "Perpetual" - aka självlindande - rörelsen, den nya 3230, med Rolex patenterade högeffektiva Chronergy-flykt, en antimagnetisk Parachrom-hårspring och en 70-timmars effektreserv.

Händerna och indexen är belagda med blåglödande Chromalight.

Submariner Date-modellerna erbjuder en trio av alternativ som kombinerar olika färger och material. En modell är i Oystersteel, med en svart urtavla och en Cerachrom-infattning i glänsande fake rolex grönt. En annan är i 18k vitt guld, som matchar en blå Cerachrom dykskalinläggsinlägg med en svart lackratt. Den tredje innehåller Rolexs "äktenskap mellan guld och stål", kallat Rolesor, med fodralet mitt och caseback i Oystersteel, och ramen och kronan i 18 k gult guld. Armbandet på Rolesor-modellen har satin-färdiga ytterlänkar i stål och polerade mittlänkar i gult guld; dess urtavla med solstråle och Cerachrom-insats är i ljus kungsblå.

Den ovan nämnda Caliber 3235 driver alla tre versionerna av det nya Submariner Date, med alla attribut som nämns ovan för Caliber 3230 tillsammans med tillägget rolex kopia av en datumvisning, som visas på ratten i ett fönster klockan 3; på traditionellt Rolex-sätt visas denna indikator under en förstorande "Cyclops" -lins som stiger över den reptåliga safirkristallen.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex