En blyg, fåraktig, fake rolex krympande violett

En blyg, fåraktig, fake rolex krympande violett

En blyg, fåraktig, rolex replica krympande violett är inte hur jag skulle beskriva just denna version av Franck Muller's Cintrée Curvex Grande Date. Men då är det inte en bit som är utformad för att sitta tyst i ett hörn. Istället är det en utställning med allt som definierar Franck Mullers mest ikoniska samling, från dess underbart proportionerade fallkurvor till nyckfulla numeriska mönster och komplicerade rörelser.

Det är faktiskt bäst om vi inte heller lämnar all beskrivning till ord. Det gamla ordspråket att en bild är värt tusen ord är inte sannare än just här, där den multipliceras tio gånger med de elegant rundade kurvorna i Cintrée Curvex-fodralet och dess bländande diamantuppsättning.

Mäter 39,5 mm över 55,3 mm från topp till botten, de svepande linjerna i tillverkarens mest igenkännbara fodralform kan också ha sans diamanter (för de mer reserverade folk) - i rostfritt stål och 18k ros eller fake rolex vitguld . Och en sömlöst integrerad safirglas fortsätter fodralets konturer och kupoler över toppen av en halvöppnad urtavla med ett fönster som skär igenom kollektionens mer tekniska sida.

Kikar igenom den välbekanta vita strålkastarmönstrade vita urtavlan med sina omedelbart igenkännliga arabiska siffror, är en helt egen tillverkad 46-timmars automatisk rörelse som kombinerar både en kronograf med minuträknare klockan 3 och små sekunder klockan 9 och ett stort datum. Ingen liten bedrift inom klocktillverkningsområdet - trots allt är Franck Muller inte känd som "Master of Complulations" för ingenting. Det är inte bara rörelsens komplexa kombination rolex kopia av funktioner som imponerar antingen med varje komponent med handavfasade kanter och avslutad med en briljant texturerad borstning, cirkulär kornning eller dekorativa Genève-ränder.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex