Breitlings Endurance Pro, med en termokompenserad rolex replica

  

Breitlings Endurance Pro, med en termokompenserad rolex replica

Breitlings Endurance Pro, med en termokompenserad rolex replica SuperQuartz ™ -rörelse, är den ultimata fritidsklockan som är placerad i märkets Professional-sortiment. Den är designad både som en lätt klocka för idrottare och en avslappnad, vardaglig sportkronograf. klocka som kombinerar hög precision, innovativ teknik och livfull, färgstark design. Lanseringen kommer att åtföljas av Breitling Endurance Pro Strava Challenge, som ger möjlighet att tävla om några otroliga priser.

Breitling Endurance Pro kombinerar ett ultralätt Breitlight®-fodral med 44 millimeter och en termokompenserad SuperQuartz ™ -rörelse tio gånger mer exakt än konventionell kvarts, och den erbjuder optimal komfort, oöverträffad precision och funktionalitet som tilltalar både engagerade idrottare och mer avslappnade sportentusiaster. Endurance Pro är designad för män och kvinnor vars aktiva liv blandar en professionell inställning med en sportig livsstil, och är lika med utmaningarna med ett strikt träningspass men tillräckligt fashionabelt för vardagskläder.

Som Breitlings VD Georges fake rolex Kern förklarar, ”När Jan Frodeno först blev medlem i vår Triathlon Squad frågade han mig vilken Breitling han skulle ha på sig. Vi började brainstorma om den perfekta sportiga livsstilsuret och det samtalet ledde till utvecklingen av Endurance Pro. Med den här klockan anpassade vi vår SuperQuartz ™ -teknologi till behoven hos människor som Jan som spelar lika hårt som de arbetar. Och Breitlight®-fodralet är så lätt att det inte stör någon träningsrutin eller sportaktivitet.

Det finns fem färgglada varianter av nya Breitling Endurance Pro. Var och en har en svart urtavla och en svart dubbelriktad roterande ram med graverade kardinalkompasspunkter (N, S, E och W). De fem variationerna kännetecknas av sina egna djärva färger: de är designade med en inre ram, som är markerad med en användbar pulsometerskala, i valet av vitt, blått, gult, orange eller rött, vilket gör det enkelt för användaren att hålla koll på hjärtfrekvensen under sportsessioner. Klockorna presenteras på ett Diver Pro-gummiband i samma färg som den inre ringen. Armbandet är säkrat med ett Breitlight® dubbelt stift spänne. För Endurance Pro-fans som vill rolex kopia lägga till ännu mer färg till denna redan bländande klocka, kan livliga Outerknown ECONYL®-garn-NATO-remmar som passar perfekt med denna iögonfallande kronograf köpas separat. Klockan har också en taktil gjuten krona i samma färg som remmen och den inre ringen för utmärkt grepp och manövrerbarhet. Kärnan i Endurance Pro är den COSC-certifierade Breitling Caliber 82, vars SuperQuartz ™ -teknik ger exceptionell precision.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex