En Enicar Sherpa-graf, en Breitling-topptid och en Rolex-subrefer. 5513 klockor kopior

Det är lite av temat för denna veckas rundup, och om du är förtjust i sportklockor med svart urtavla, kommer du säkert att njuta av vad som finns i butiken. Från förgyllda ubåtar till ett rent komplett exempel på Vacheron Constantins 222 representeras stora fake rolex varumärken. I spektrumets lite mer dunkla ände finns det en Bond-associerad Breitling som förtjänar mer uppmärksamhet, tillsammans med en Enicar berömd av Formel 1-föraren Jim Clark. För bra mått finns det en horologisk typ av sort, som borde imponera de med en anknytning till Patek Philippe. Låt oss dyka in utan dröjsmål.


1965 Rolex Submariner Ref. 5513
När vi sparkar iväg för veckan har vi lite som kan göra den perfekta en-klockkollektionen. Jag har ofta beskrivit Rolex no date Submariner - både tidiga och moderna exempel - som den vita t-tröjan av klockor, eftersom det är en av de få bitarna som klockor kopior aldrig ser ut på sin plats. Oavsett om du byter ut glödlampor runt huset eller deltar i någon riktigt snygg affär känns det bara rätt. Med det sagt finns det nivåer för allt, och ubåtar är inget undantag. Med detta i åtanke, låt oss ta en titt på en riktigt fin vit t-shirt.

Du tittar på Submariner i en av dess mest berömda former, Ref. 5513. Under referensens nästan tre decennier livstid, var den klocka-köpa allmänheten behandlas med en mängd olika spännande iterationer, men få lika estetiskt övertygande som de med förgyllda ringer, som går tillbaka till de första dagarna. Med risken för att komma över som en total lön skulle jag hävda att sådana varianter ger en figurativ värme som deras matta urval avkomlingar bara inte kan tävla med.

Vanligtvis letar jag efter perfekt glans perfektion i en förgylld urtavla sport Oyster, men då och då är jag förvånad över vad som gör det för mig. Detta var ett av dessa fall, eftersom den galna ytan på den en gång spegelliknande ratten verkligen fake Breitling talade till mig. Koppla ihop det med den perfekta tonen i åldern lysande förening, så har du ett allvarligt attraktivt paket. Även om exempel som är fria från brister alltid är säkra på att vända huvudet, underskattar du aldrig värdet på ett stycke som är rikt med karaktär.

Återförsäljaren Rob Cooper har det här stycket listat på sitt Instagram-flöde med ett begärt pris på $ 17 500. Hitta mer information och gör ett erbjudande här.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex