Bulgari Octo Finissimo Extra tunn 40mm recension fake rolex

Bulgari har gjort rekord efter rekord när det gäller ultratunna klockor.

Enligt deras varumärkes vd är Bulgari en spegel av Rom fake rolex eftersom mycket av inspiration till deras geometriska klockdesign härstammade från geometri som finns i historisk romersk arkitektur. Strävan efter ultratunna överlägsenhet återspeglar dock mer moderna trender inom italiensk kultur och högt mode.

Bulgari Octo Finissimo Extra tunn 40mm recension
Bulgari, som alltid har varit känd som en avancerad juvelerare, bröt flera klocktillverkningsrekord sedan deras strävan att skapa världens tunnaste klockor. Detta ses uttryckligen inom Octo Finissimo-samlingen.


År 2018 tillkännagavs en dubbel rekordbrytande prestation med den tunnaste automatiska klockan någonsin som också bara råkade för att ha en flygande tourbillon som också gjorde den till den tunnaste tourbillonklockan. Hittills har de framgångsrikt gjort den tunnaste flygande tourbillon, den tunnaste automatiska klockan och den tunnaste minutrepeateren. Var och en är en stor prestation i sig själv. Bulgari Octo Finissimo Extra Thin 40mm som visas nedan har en otrolig väsktjocklek på endast 5,15 mm.

Många tittar på avicionados och experter skulle säga att detta endast möjliggjordes av alliansen som gjordes 2010 mellan Bulgari, Gérald Genta och Daniel Roth.

Gerald Gentas designpåverkan kan tydligt ses inte bara i designen av Octo Finissimo utan i samma avantgardistiska åttkantiga form som ses i många av de ikoniska klockorna som han hade designat för företagets bästa och ljusaste.

2010 integrerades Gerald Genta i företaget som förde många nya horologiska komplikationer klockor kopior till varumärket som tourbillon, retrograderingar och grande sonnerie. Med denna nya kunskapsbas av Bulgari kunde man sätta in en ny nivå av urmakeri till varumärket. Cirka 95% av sina klockkomponenter tillverkas nu internt.

Le Sentier, Schweiz-baserade fabrik som tillverkar denna klocka tillhörde tidigare Gerald Genta och det som också brukade vara dess systerföretag, Daniel Roth, tills den förvärvades av Bulgari-gruppen i början av det nya årtusendet.

Även om Bulgari har producerat klockor under större hälften av 1900-talet, har de senaste två decennierna sedan detta stora förvärv dragit sina varumärken upp till nya höjder med införandet av många klockor som var otänkbara före år 2000 Fantasifulla mönster med mycket kreativa innovationer födde klockor som helt trotsar hur saker gjordes hittills.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex