Apple Watch Series 5 Edition In Titanium rolex kopia

September betyder mycket saker. Den muggiga New York-sommaren lindras. Urmakare kommer tillbaka från sommarsemestern. Och det är ny Apple Watch-tid. Detta är nu det femte året som jag har gjort den årliga replika klockor pilgrimsfärden till Silicon Valley för att vara en del av gaggle av reportrar som bokstavligen snubblar över varandra för att vara först med att få tag på Apples senaste och bästa.

Men för mig är det bästa av detta möjligheten att checka in och se hur Apple tänker på klockan. Det är viktigt att komma ihåg att även om Apple Watch nu är fem år gammal, är det fortfarande en relativt ung produkt och en som fortfarande rolex kopia mognar på ett relativt snabbt klipp. Varje år betyder inte bara en snabbare chipuppsättning eller mer batterilivslängd - det betyder en omintegrering av omfattningen och syftet med Apple Watch och hur det kan passa in i kundernas liv. Det är något som är värt att bli upphetsad.



Eftersom förra årets Apple Watch Series 4 var ett så stort språng framåt, var konsensus före förra veckans händelse att årets släpp skulle bli mycket mindre. I efterhand känns det dumt och Apple Watch Series 5 är klockor kopior ännu ett stort hopp i passform, finish och totalupplevelse.

Jag har tillbringat en vecka med Apple Watch Series 5 Edition i det nya titanfallet, och det har gett mig mycket att tänka på.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex