En Tiffany-signerad Patek Philippe Ref. 725/2, An Iced Out 1985 Rolex GMT-Master Ref. 16758, och en Ecole D’Horlogerie Watch fake rolex


Det är fredag, vilket innebär att vi är tillbaka med en ny utgåva av kolumnen, komplett med en framstående roll av spännande karaktärer. På humör för ett tungt slående, uttalande stycke? Vi har täckt dig, med den ursprungliga "SARU" GMT-Master, som vi är ganska säkra på att finns i ordboken under definitionen "wow." På en liknande imponerande men definitivt annorlunda anteckning finns det den mest otroliga eviga kalenderfickuret från Patek Philippe, med en detaljhandelssignatur du borde uppskatta. Om du letar efter något mer tillgängligt, men lika övertygande, har vi en pulserande fake rolex uppringd Top Time från Breitling, tillsammans med ett urmaktsskoleprojektur, producerat tillbaka på 1970-talet. Istället för att spilla alla bönor här, låt oss gräva i roundupen och se vad som är vad.

Om läsbarhet, hållbarhet och varaktig stil är viktigt för dig, skulle rolex kopia jag rekommendera att du gör en direktlinje för kronograf på 1960-talet. Visst, andra decennier av kronografproduktion gav liv också till geni, men det var utan tvekan under denna specifika period att sportkronografen nådde sin topp. Medan vi kunde fortsätta hela dagen med en viss modell som redan diskuterats för att till synes inget slut, trodde jag att vi skulle fokusera på en annan av mina favoritkronografer i eran, det är kanske fortfarande lite under uppskattat.

Nej, det här är inte en Heuer, och det är inte heller en Rolex - vi pratar om en klockor kopior Breitling som sparkar in saker idag. Du tittar på en ref. 2002 Top Time, men ingen vanlig som du snabbt kommer att lära, såvida inte dina savant-liknande sätt redan har tippat dig till den här speciella något. Även om urtavlan är ganska död med en standard, solbrast silverfinish, har den ett ess upp sin ärm, eller snarare en pulsationsskala runt dess minutspår, vilket ger en stor intrig till en annars subtil klocka. Med tanke på andra fall där jag har hittat liknande konfigurerade skivor, skulle jag satsa på att det här stycket ursprungligen beställdes av en läkare på dagen.

Den aktuella läkaren i fråga kan ha haft god smak på klockor, men det verkar som om de inte var mycket för att faktiskt bära dem, vilket framgår av det fantastiska tillståndet. Även om fotona inte är exakt topp, verkar ratten vara fri från stora skur eller fel, bortsett från en enda markering i sekundens underdiala. Dess fall ser också ut att vara väldigt skarp, vilket gör detta till exakt den typ av bitar jag skulle gå efter.

En eBay-säljare baserad i Japan har detta intressant konfigurerade Breitling tillgängligt att köpa med ett begärt pris på 6 200 $. Du har också möjlighet att göra ett erbjudande.www.klockor-kopior.com

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

Vacheron Constantin Heritage har alltid varit en fake rolex