På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex

 På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen som en av höjdpunkterna för 2018 (debuterade på BlogtoWatch här). Det betyder att det parisiska varumärket precis har släppt en uppdaterad version av en av tidernas mest kända klockor med fyrkantsfodral – född i en tid då armbandsuret var ett barn i början av nittonhundratalet. Santos 2018-kollektionen innehåller många spännande innovationer för en av Cartiers viktigaste klockkollektioner, samt en ny anledning att intressera sig för en riktig klassiker. Det är svårt för mig att säga att Cartier har förbättrat Santos – för jag känner fortfarande att den kommande generationens modeller är ganska speciella. Som sagt, Cartier moderniserade verkligen Santos samtidigt som en viktig del av dess varumärkeskaraktär blev attraktiv för en ny grupp klockköpare.

Cartier var stolt över att dela de olika modellerna från fake rolex den nya Santos-kollektionen med oss. Santos finns i ett fåtal stilar och i två storlekar. Det finns 41,1 mm "Medium" Santos, 41,1 mm lug-to-lug och 8,83 mm "Medium" som Cartier främst betyder för kvinnor, och sedan 39,8 mm bred, 47,5 mm lug-to-lug och 9,08 mm tjock "Big " Santos "vilket är vad de flesta män kommer att föredra. Bortsett från skillnaden i fodralstorlek, är en annan skillnad mellan Medium och Large Santos förekomsten av ett datumfönster på urtavlan. Det saknas i den mindre modellen och finns på 6 o 'klockposition på ratten på den större modellen.

Santos-fodralet har designats om helt av Cartier. Det mest märkbara med den uppdaterade Santos är hur mycket den har krympt. Den tidigare iterationen för män kallades Santos 100 eller Santos XL. Det var samma ungefär 38 mm brett, men kändes större på grund av den ökade tjockleken på höljet. Det har funnits en välkommen maskulinitet för de tjockare, äldre modellerna, men de nya är klart mer imponerande ur teknisk synvinkel, och den smalare storleken gör att Santos fortfarande är ett utmärkt val för män.

Vattentålig till 100 meter, Cartier har nu också magnetiska motståndsegenskaper för Santos. Även om detta har mer att göra med rörelse än slumpen. Santos-klockanhängare kommer omedelbart att se att även om den övergripande presentationen av Santos 2018 liknar tidigare versioner, finns det många förändringar. Det kanske mest visuellt uppenbara (bortsett från fodralproportioner) är ramen. Den är inte längre helt fyrkantig utan har nu "läppar" upptill och nertill som är designade för att visuellt koppla ihop ramen med armbandsdesignen. Mer om armbandet rolex replica snart. Den nya ramen kommer säkerligen att bli en hit, men jag kan definitivt förstå att vissa människor föredrar den fyrkantiga ramens design.

Santos skulle inte vara Santos utan skruvar i ramen och remmen. Detta är ett element som Cartier inte har förväxlat med, vilket är bra. Född under en tid då metallbyggnadskonstruktion blev populär, var det en punkt för modern industriell stolthet att ha skruvar på många föremål från tidigt 1900-tal - inklusive några klockor som Cartier Santos.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

Vacheron Constantin Heritage har alltid varit en fake rolex