Vi är fortfarande bara drygt en månad bort från SIHH fake rolex

 Vi är fortfarande bara drygt en månad bort från SIHH, men det har inte hindrat många av Richemont Group-märkena från att kasta bönorna i några stora 2019-utgåvor. Årets senaste teasing är IWC, som just har meddelats en ny begränsad upplaga av Pilot's Watch Timezoner (referens IW395501), som en del av en Spitfire-uppdatering som förenar tre andra versioner av Pilot.

Timezoner-rörelsen med sin världssignerade keramiska ram gjorde sin debut 2016 med ref. IW3905 - märkets första egentillverkade flyback-kronograf med en världsomspännande komplikation. Den här nya Spitfire-designen rengör urtavlan mycket, utelämnar kronografen och den röda 24-timmarsvisaren i mitten av fake rolex urtavlan, men lägger till ett höjdmätarliknande 24-timmarsmembran som vi inte har sett på en IWC Pilot sedan TCZ UTC - en utmärkt referens, men mindre känd sedan 1998.

Till skillnad från den avvecklade UTC-piloten har Timezoner en intressant mekanism som gör att bäraren kan justera lokal tid, "hem"-datum och tid genom att helt enkelt vrida ramen i endera riktningen. Nu, även om det är extremt bekvämt att så lätt kunna anpassa sig till lokal tid när man landar på en ny destination, kvarstår faktum att både lokal tid och det hemmet är underordnade varandra. Detta motsäger skönheten i den ursprungliga UTC och ett antal andra "riktiga" rese- eller världsklockor, där timvisaren kan justeras oberoende av hemmatiden, eller flera zoner kan läsas samtidigt. Det troliga försvaret av Timezoner är att dess världsram gör att bäraren enkelt kan byta till en okänd rolex replica tidszon genom att helt enkelt rotera den tills den aktuella positionen är strax ovanför kardinaltriangeln klockan 12:00. Men möjligheten att se den exakta tidsskillnaden mellan Tokyo och Los Angeles går förlorad här, eftersom 24-timmarsfönstret fungerar mer som en AM / PM-indikator för den aktuella zonen än en hemmatidsindikator. Det ändrar inte det faktum att det här fortfarande är en fantastisk resensklocka - den är helt enkelt långt ifrån en riktig världsklocka, trots vad infattningen kan antyda visuellt.

Nu, om du är lika exalterad som vi brukade se i en förenklad Timezoner, eller om du letar efter en mindre, mer handledsvänlig IWC-globetrotter (och vem är inte det, ärligt talat?), får fortsätta vänta. Även med den minskade komplikationen använder den nya Timezoner Spitfire fortfarande ett 46 mm hölje med en tjocklek på drygt 15 mm – vilket är lite av en besvikelse, men inte helt överraskande, eftersom den använder samma ram. Ett mindre, mer bärbart fodral kommer sannolikt att kräva ett helt nytt gränssnitt mellan rörelse, kugghjul och ram – och tills IWC gör en mindre version av detta patenterade urverk är 46 mm här för att stanna. Avsaknaden av kronografen och den nya 24-timmarsdisplayen gör att Timezoner får en ny kaliberbeteckning: cal. 82760 (den utgående modellen använde ca. 89760), som använder IWC:s Pellaton-lindningssystem, känt för sin effektivitet och höga slitstyrka.

Om du vill köpa vattentäta klockor, bör du tänka på?audemars piguet first copy-klockor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex