I maj fick de som ägnade sig åt havsutforskning fake rolex

 I maj fick de som ägnade sig åt havsutforskning och professionell dykning säkert nyheten om att den amerikanske upptäcktsresanden Victor Vescovo hade satt ett nytt världsrekord för djupaste dykning, med sitt passande namn "Limiting Factor", exakt 10 928 meter djupt i Stilla havet Hav. En fascinerande del av fake rolex historien har förblivit oberättad tills detta ögonblick: Fastspänd på utsidan av ubåten var den specialtillverkade Omega Seamaster Planet Ocean Ultra Deep Professional, klockan som nu är den djupaste dykklockan som någonsin skapats. Här är vad vi vet om det.

Vescovos rekorddyk är en del av hans större projekt kallat "The Five Deeps Expedition" som, om den lyckas, kommer att bli världens första människoledda expedition till den djupaste punkten i vart och ett av de fem haven. Jag ska inte tråka ut dig med för många, faktiskt spännande, detaljer om själva dyket, men jag rekommenderar att du tittar på den här korta videon sammanställd av BBC.

Här är lite relevant historia, och sedan fokuserar vi på: Rolex-historiker och fler, dykare kommer att veta att det tidigare rekordet på 10 916 meter under ytan sattes 1960 av Jacques Piccard och replica rolex Dan Walsh, vars badycape Trieste hade en speciell Rolex Deepsea fastspänd på utsidan. Sedan, 2012, förbättrade regissören James Cameron sitt eget rekord, men nådde bara 10 898 meter - den här gången med en testad Rolex Deepsea Challenger.

I maj 2019 ersattes alla dessa prestationer av Victor Vescovo, hans Limiting Factor-ubåt och inte en utan tre Omega Seamaster Planet Ocean Ultra Deep Professional. Omega säger att alla tre klockorna "presterade perfekt under extraordinär press." Även om detta är en anledning att vara stolt, är det jag tycker är ännu mer imponerande hur Omegas anti-utmanarklocka är den mest klockliknande av någon de någonsin slagit. vidrörd under en 6,79 mil hög vattenmassa.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex