För Baselworld 2019 presenterar TAG Heuer en ny fake rolex

 För Baselworld 2019 presenterar TAG Heuer en ny kollektion av Autavia-klockor och befäster Autavia återigen, som en produktfamilj som kommer att fortsätta att utvecklas inom varumärket, i motsats till enstaka enstaka eller begränsade modeller, som har varit fallet med TAG Heuer Autavia-namnet ganska länge.

"Isograph" är namnet TAG Heuer kommer att tillämpa på sin nya kompositspiral-hårfjäderteknologi, som varumärket först introducerade i januari 2019 i TAG Heuer Carrera Caliber Heuer 02-T Tourbillon Nanograph mer hög (aBlogtoWatch hands-här). Jag uppmuntrar starkt alla som är intresserade av denna nya teknik fake rolex att titta på den artikeln, eftersom jag lägger mer tid på att diskutera varför Isograph är en så stor sak. Kort sagt är det en metallfri, silikonfri spiralteknologi som erbjuder fördelar som varken metall eller kisel kan ståta med. Isograph har framför allt två huvudsakliga fördelar jämfört med kisel ur industrialiseringssynpunkt. För det första är fjädrarna mycket mer flexibla, därför mindre spröda än silikonfenor. För det andra kan de tillverkas i en billigare volym.

För att demonstrera mångsidigheten hos Isographs hårfjäder i kompositkolfiber, tillverkar TAG Heuer den internt och sätter den sedan in i ett schweiziskt grundautomatiskt urverk, vilket är kaliber 5. Den automatiska 4Hz kraftreservrörelsen, 38 timmar ges till en rad nya prestandafördelar, som att vara helt omagnetisk och opåverkad av saker som temperaturförändringar. Resultatet är inte i sig en mer exakt rörelse utan snarare mer exakt över tiden, eftersom den är mindre felbenägen, vilket orsakar problem med frekvensprestandan. "Isograph" är svängd direkt på urtavlan, och jag tror att samlare kanske tänker på Isograph som samma TAG Heuer på Omegas Co-Axial escapement. Återigen, dessa är inte samma sak, men var och en är en justeringsteknik som kan appliceras på befintliga rörelser. Alla Autavias urverk är certifierade med COSC-kronometern, en fin touch och något vi sällan ser på TAG Heuer.

Själva TAG Heuer Autavia-kollektionen kommer från TAG Heuers nya huvuddesigner, Guy Bove. Efter att ha hjälpt till att lansera Breitlings nya ansikte, samt tillbringat år på Chopard med att förbättra sin design dramatiskt, har Guy Bove ett nytt mandat på TAG Heuer som jag personligen är väldigt exalterad över. Autavia rolex replica (som jag förstår) är en produkt som han var ansvarig för, och vi kan se en mycket tilltalande blandning av praktisk nytta och TAG Heuer sport-DNA. Det jag verkligen gillar är att Mr. Bove inte bara försökte göra om den klassiska Autavia, utan snarare att producera en aktuell och modern klocka som passar väldigt bra med klockentusiasters nuvarande trender. Kort sagt, det är en klocka med vintagetema med alla färgglada typsnitt och materialval som samlare för närvarande är nöjda med.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex