Detta är Audemars Piguets nya Royal Oak Concept Laptimer -klocka fake rolex.

 Detta är Audemars Piguets nya Royal Oak Concept Laptimer -klocka. Det skapades i samarbete med den berömda racinglegenden - Michael Schumacher. Planen för den här klockan beställdes 2010 av Michael Schumacher, Audemars Piguets ambassadör.

Han ville verkligen ha den mekaniska klockan, som kan användas på banan som en praktisk laptimer i bruk.

Utmaningen som Audemars Piguet stod inför var en ganska utmaning när det gäller att skapa en helt ny och sofistikerad mekanisk kronografrörelse, som kommer att innehålla fake rolexdubbla mitten sekundvisare för användning för att mäta på varandra följande varvtider. Varumärkets otroliga klockhantverk gjorde det möjligt att bearbeta, skapa och placera i Royal Oak Concept -fodralet.

Detta är vad den nya Royal Oak Concept Laptimer verkligen är. Den sofistikerade mekaniska kronografrörelsen med dubbla centrala sekundvisare monterade i det imponerande och slående titan-, keramik- och smidda kolhöljet. Denna klocka skapades med absolut precision i åtanke - teknisk och designprecision, och hedrade därmed prestationerna för den legendariska racerföraren - Michael Schumacher.

Kaliber 2923 handlindad mekanisk rörelse väcker alla sofistikerade komplikationer till liv och består av 413 delar inklusive 43 juveler. Den fungerar med en frekvens av 28 800 vph (4 Hertz). Dess replica rolex huvudfunktion: Laptimer kan spela in tider upp till en åttondelsekund. Bevis på denna rörelsens förfining har förblivit i detaljerna. Tre-kolumnhjulen styr kronografens funktion med en laptimer.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex