På SIHH 2016 rolex replica lanserar Vacheron Constantin några nya klockor

 På SIHH 2016 rolex replica lanserar Vacheron Constantin några nya klockor i sin Patrimony-serie, inklusive en evig kalender med begränsad upplaga. Faktum är att det är en begränsad upplaga av Vacheron Constantin Perpetual Calendar Collection Platine klocka gjord med platina urtavla och fodral. Platina är lite av ett vanligt tema på SIHH i år, och det är ingen överraskning att se Vacheron Constantin släppa denna vackra bit.

Platina 950-fodralet är elegant, med den sandblästrade urtavlan i kombination med 18k vitguldhänder. Måtten är ganska perfekta, enligt min mening, 41 mm breda och 8,9 mm tjocka - precis rätt passform för en klocka som denna. Med en bit som inte skriker rikedom (ja, förutom att vara VC) med gult eller rosaguld och diamanter, vill du ha något som kan undvika irriterande frågor genom att enkelt glida under en ärm.

Vacheron Constantin Perpetual Collection Excellence Platine-klockan har Calibre 1120 QP, en automatisk rörelse som går på usel 2,75 Hz och har 40 timmars reservreserv. Rörelsen driver en veckodagsratt klockan 9, en månfas klockan 6, datumratten klockan 3 och slutligen en månad och skottår i en 48-månadersratt klockan 12. Du kommer inte att behöva ställa in kalendern förrän den 1 mars 2100. Jag tvivlar på att mina artritiska händer vid 112 års ålder fake rolex skulle vara för glada att bry sig om en klocka, ändå.

Som du kan förvänta dig av en klocka av denna kaliber, står den eviga kalendern för skottåret, så det finns ingen anledning att ställa in kalendern när som helst i månaden med mindre än 31 dagar. Det tar hänsyn till de kortare månaderna av språngcykeln och den kvartalsvisa upprepningen av den 29 februari (du kan också ringa den språngdagen).

Vad du behöver älska om en klocka som den här är uppmärksamheten på detaljerna. De cirkulära "pärlformade" rutorna, den sandblästrade urtavlan, de applicerade 18 k vitguldhänderna och de blåblåa kalenderpekarna är verkligen otroligt väl utformade. Det verkar nästan uppenbart att Vacheron Constantins Perpetual Calendar Collection's Excellence Platine-klocka har så underbara detaljer, men i själva verket lägger de sig samman och utgör en helhet som är mycket större än summan av dess delar. Den bästa touchen är dock månfasratten klockan 6. Det är vitt guld med blå galvanisk behandling och det är något jag kunde stirra på i timmar om det var på min handled. Om du är distraherad nog för att ta den här klockan under vattnet har den 30 meters vattentålighet. Och om du glömmer vad klockan är gjord av finns det en praktisk "Pt950" mellan rolex kopia 4 och 5.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex