Sedan den rolex replica introducerades 1992 har Jaeger-LeCoultre's

 Sedan den rolex replica introducerades 1992 har Jaeger-LeCoultre's Master Control-kollektion definierats av teknisk noggrannhet och stilistisk återhållsamhet, dess ständiga utveckling genomsyrad av Maisons djupa respekt för tradition och ständiga strävan efter innovation.

Master Control Chronograph Calendar

Huvudmodellen i den nya Master Control-samlingen har en nyutvecklad rörelse, Caliber 759, som kombinerar en kronograf med en trippel kalenderdisplay och en månfas. Denna allians av komplikationer framkallas för första gången i en Jaeger-LeCoultre-klocka och framkallar de gamla kopplingarna mellan urmakeri och astronomi. Den nya Caliber 759 har en kolonnhjulskronograf med en vertikal koppling, en fake rolex månfasindikator och en 65-timmars effektreserv.

Med en balanserad urtavla som kombinerar kännedom om två klassiska komplikationer - en trippelkalender och en bi-compax-kronograf - har Jaeger-LeCoultre designare gjort läsningen av skärmarna enkla och intuitiva, trots den visade informationens komplexitet. Den 30-minuters kronografräknaren klockan 3 balanseras av den sekundära underknappen vid 9-tiden, medan dag- och månadsfönstren i den övre delen av ratten balanseras av månfas och datumindikator vid 6 o ' klocka. Hela skärmen är förankrad av den sekundära kronografens sekundvisare och rolex kopia innehåller den pulsometriska skalan som är markerad runt urtavlan. Som komplement till Chronograph Calendar tidlösa stil, ger rektangulära chronograph-pushers en målmedveten, modern luft till det välproportionerade 12,05 mm tjocka fodralet, som erbjuds i stål eller Le Grand Rose gold®.

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex