IWC är också i rolex replica destro-spelet och tar en något annorlunda

 IWC är också i rolex replica destro-spelet och tar en något annorlunda inställning med sin Big Pilot's Watch. Christian Knoop, märkeschef för design, säger: "Vi märkte att vissa människor bär den på höger handled. Men på grund av den stora koniska kronan är detta inte optimalt när det gäller ergonomi och bärbarhet. Av denna anledning vi kom fram till idén att skapa Big Pilot's Watch Edition 'Right-Hander'. "


Återigen, det är mer att vända orienteringen än några mindre justeringar. När IWC konceptualiserade klockan, "Vi trodde att vi kunde rotera rörelsen 180 grader", säger Knoop. "Men när vi tittade närmare på ratten, uppstod de första utmaningarna. Big Pilot har en asymmetrisk layout med en central sekundvisare och effektreservdisplayen klockan tre. Om du speglar denna layout kommer kraftreserven att vara klockan nio, vilket ser obalanserat ut. Av den anledningen valde vi en fake rolex annan design med en liten sekund klockan tre och kraftreserven klockan nio. ”


Det är tydligt att den moderna destroklockan gynnar vem som helst, oavsett dominerande hand. Vissa destroer kan gynna högerhänta människor ännu mer än vänster.


Tänk på de moderna dykarna från Oris. I flera år har Holstein-tillverkaren lagt ut destroddykare, med början med Carlos Coste Limited Edition Chronograph 2010, och senast Oris Aquis Red Limited Edition. VJ Geronimo, VD för Oris Nordamerika, säger att klockan riktigt löst vänder sig till vänsterhänt bärare, men den främsta anledningen är att klockan redan har ett stort, tjockt fodral, "så med tryckknapparna på" insidan "av fall, det finns inget obehag från kronan och tryckknapparna när du flyttar handen upp. " Dessutom är kronan och tryckknapparna mer skyddade på vänster sida av fodralet. Men det fungerar bara om du bär din Oris på vänster handled, som de flesta högerhänta rolex kopia skulle göra.


När det gäller klockor designade för vänster, visar det sig att det inte finns något rätt sätt att bära dem.

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex