Julen är nära rolex replica och i år finns det också två nya specialversioner

 

Julen är nära rolex replica och i år finns det också två nya specialversioner

Julen är nära rolex replica och i år finns det också två nya specialversioner av den klassiska NOMOS Glashütte Ludwig-klockan, en större och mycket elegant Ludwig 38 vit emalj 38mm i diameter för honom, den andra i mindre storlek Ludwig 33 duo vit emaljerad 33mm perfekt för henne.

Båda är utrustade med tunna romerska siffror samt minutmarkörer placerade i två cirklar som annars kallas en keminförare. Fodralet, som också är tunt, som ekar en fickur i stil är den perfekta pricken fake rolex över i.

Ludwig är en klocka för dem som älskar tradition, precis som Glashütte urmakare som började finslipa sitt hantverk för 175 år sedan i Glashütte, en stad i Sachsen i Östtyskland.

Dessa 175-årsjubileumsklockor är utrustade med nya blanka emaljvita urtavlor som påminner om de första fickur som byggdes där.

Händerna är flamuppvärmda, härdade blå. Båda modellerna drivs av Alpha, NOMOS första inhemska kaliber som fortfarande driver de flesta av sina klockor idag.

Plattan, plattan på vilken alla element är monterade i en mekanisk rörelse, är tre fjärdedel stängd enligt rolex kopia den saxiska skolan. Skruvarna är blåblå och revbenen skapade av Glashütte urmakare lyser alla genom glaset i safirväskan.

Den mindre kvinnliga versionen är en tvåhandsmodell och tillhör därför serien "duo" som visar tiden i timmar och minuter.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex