Efter rolex replica Superocean Heritage Outerknown 2018

  

Efter rolex replica Superocean Heritage Outerknown 2018

Efter rolex replica Superocean Heritage Outerknown 2018 och Superocean Outerknown 2019 är Breitling Superocean Heritage '57 Outerknown det tredje samarbetet mellan schweiziska Maison och Outerknown, en välkänd tillverkare av hållbara kläder grundad av surflegenden Kelly Slater.

Denna vintage-dykklocka finns i två versioner: den ena i rostfritt stål och den andra, begränsad till 500 stycken, med en 18 karat rödguldram.

Med pilhänder, överdimensionerade index och en konkav ram är dessa dykklockor tydligt inspirerade fake rolex av den första SuperOcean från 1957. Outerknown-logotypen är graverad på baksidan.

Den dubbelriktade roterande konkava rostfria ramen har en reptålig svart keramisk ramen med en självlysande mittpunkt klockan 12, en äkta egenskap hos dykklockor.

Baserat på den automatiska rörelsen ETA 2892-A2 drivs båda versionerna av Breitling kaliber 10 som garanterar en effektreserv på cirka 42 timmar. Som med alla Breitling-klockor är dessa COSC-certifierade kronometerkalibrer.

Den rostfria versionen har en bronsfärgad urtavla, en touch som ger ett retroutseende som återges i en verkligt unik modern nyckel.

Liksom tidigare modeller utvecklade med Outerknown har dessa Superocean Heritage bruna NATO-remmar gjorda av ECONYL®, ett material tillverkat av återvunnet rolex kopia nylonavfall från övergivna nät i oceanerna.

Breitling Superocean Heritage '57 Outerknown är prissatt till 4 120 euro, medan den begränsade versionen med en 18 karat röd guldring kostar 4 950 euro.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex