Tidigare i år fake rolex presenterade de horologiska galna forskarna

  

Tidigare i år fake rolex presenterade de horologiska galna forskarna

Tidigare i år fake rolex presenterade de horologiska galna forskarna vid MB&F sin senaste skapelse i den kritikerrosade Horological Machine-serien. Den nya klockan, kallad Horological Machine 10 "Bulldog", hämtar sin inspiration från sin namngivna hund och erbjuder en stark hållning på handleden och med många nya designelement som fans av märket har älskat. Nu kommer "Bulldog" till WatchTime Live, med varumärket som ska visa upp klockan som en del av det virtuella evenemanget.

HM10 finns i ett 54 mm x 45 mm fodral i antingen full titan eller en rosaguld / titan combo. Klockans rolex replica övergripande utseende liknar en bulldog, men för den här författaren tänker den mer på en lyxbilnyckel som kommer till liv, eller möjligen till och med en superbil själv. Hur som helst är det väldigt intressant visuellt. Med en tjocklek på 24 mm, med safirkupoler både på toppen och botten av klockan, är HM10 inte precis en daglig bärare; som de flesta modellerna i Horological Machine-serien är det något som liknar en bärbar skulptur snarare än en central bit i en samling.

När vi rör oss under den översta safirkupolen på klockan hittar vi dess fascinerande, tredimensionella grå urtavla. Mest framträdande ser rolex kopia vi de två kupolformade timme- och minutindikatorerna i aluminium, med den rosa-guldmodellen med svarta färger och alla titanmodeller som väljer blå accenter. Tillsammans är dessa indikatorer avsedda att fungera som Bulldogs ögon, men praktiskt taget fungerar de som bärarens primära tidvisare.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex