När Seiko planerade fake rolex att designa Japans första armbandsurskronograf

  

När Seiko planerade fake rolex att designa Japans första armbandsurskronograf

När Seiko planerade fake rolex att designa Japans första armbandsurskronograf, var målet att producera en klocka som var lika mycket statussymbol som tidsenheten. Suwa Seikosha, dvs. Seikos fabrik i staden Suwa, utvecklade klockan, som lanserades i tid för sommar-OS 1964. Den drivs av den 12-ligne, handlindade kaliber 5719. De framträdande funktionerna i denna 6,1 mm tjocka rörelse inkluderade en enda knapp för att utlösa kronografens funktioner, horisontell koppling och ett kolumnhjul för att styra start, stopp och återgång till noll-funktioner. Balansen steg med 5,5 hertz, eller 39600 vph. Med kronografmekanismen påslagen skulle rörelsen gå i 38 timmar. Lådan var gjord av stål och var 38,2 mm i diameter och 11,2 mm tjock.

Klockan hade ingen räknare för förfluten tid, så Seiko utrustade den med en roterande ram kalibrerad i steg om 1 minut. För att mäta ett intervall som är längre än 1 minut startade användaren rolex replica kronografen och roterade sedan ramen tills spetsen på den stora triangeln var mittemot spetsen på minutvisaren. Efter att han stoppat kronografen i slutet av intervallet läste han de förflutna minuterna med hjälp av den roterande ramen och de förflutna sekunderna med den vanliga ratten. Problemet med den här första kronografserien var att ramen hade en tendens att gå sönder. Seiko åtgärdade detta genom att ersätta den ömtåliga ramen med en robust stål.

Seiko tog fram en annan version av satsen, den 6,4 mm tjocka Caliber 5718, i en stålklocka i begränsad upplaga som idag är extremt sällsynt och mycket eftertraktad av samlare. Det som ser ut som ett datumfönster klockan 12 är i själva verket en golfslag- eller punkträknare som manövreras med hjälp av de två knapparna på vänster sida rolex kopia av fodralet. En annan specialfunktion är en subdial vid 6-tiden som fungerar som en räknare för förflutna minuter och en visning av körsekunder. Det finns en takymeterskala längs rattens periferi.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex