Klockan överlag är fake rolex en klassiker klassiker

Klockan överlag är fake rolex en klassiker klassiker

Klockan överlag är fake rolex en klassiker klassiker. Det enda antydanet om att det är något annat än ett mycket snyggt gjort 40mm x 11,60mm roséguld armbandsur med små sekunder är legenden "tourbillon" på urtavlan, som är gjord av silverpläterat guld, med en sjunkna små sekunders underring , stick händer och applicerade guldmarkörer. Som med observationsfickorna och armbandsurens turbollar från tidigare är klockans verkliga punkt vad som är under huven.

Nu kan det uppstå den naturliga frågan hos vissa läsare, särskilt de som inte känner till några av de finare punkterna i tourbillon-konstruktion och historia, om vem Alfred Helwig var och vad som är så speciellt med år 1920 - som trots allt , var ett ganska stort år, vilket gav oss allt från den stora spanska influensapandemin till Versaillesfördraget till ... ja, listan är lång. Det var också året då, efter kung Frederik Augustus III av Sachsen, två rolex replica år tidigare, avsågs Sachsen med en ny tysk konstitution - och naturligtvis i Sachsen är både den kosmopolitiska staden Dresden och , i närheten, den lilla byn Glashütte som, trots sin små storlek, var en av de stora centren för klocktillverkning i Tyskland. Glashütte var hemma för den tyska urmakerskolan, Glashütte, och en av dess starkaste lampor var Alfred Helwig, professor och teknisk chef, som undervisade där från 1913 till 1954 och som skulle utbilda cirka 800 lärlingsklockmakare.

Helvigs främsta intressen var, inte förvånande, precisionshorologi i allmänhet och finjustering av klockor för precision i synnerhet, men idag minns han bäst som uppfinnaren 1920 av den flygande tourbillon (fliegende tourbillon). Före hans uppfinning hade det funnits åtminstone en känd klocka av rolex kopia Robert Benson North, som passar den tekniska definitionen av en flygande tourbillon men det var Helwig som självständigt så långt jag har kunnat berätta skapade versionen av den flygande tourbillon som definierar mekanismen idag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex