När IWC-repliken klockor har Big Pilot's Watch blivit en ikon fake rolex

Historien om den berömda stora IWC pilotklockan går tillbaka till historien för de flesta armbandsur: IWC gjorde det för det tyska flygvapnet 1940. Den 55 mm breda, från 52 T.S.C. motorur har på ett avgörande sätt utformat genopilotens klocka med sin klockakonstruktion - tillsammans med samma modeller som de tyska tillverkarna A. Lange & Söhne, Wempe, Laco och Stowa.


Typisk var den militära triangeln med två punkter vid tolv, sans serifnumren, där det ser ut som en streck och händerna formade som en diamant. Dessa funktioner finns idag i nästan alla nuvarande IWC-pilotur. Markus fake rolex XVIII följer också familjens design, även om dess modell, flygplockuret 1949 byggd för Royal Air Force, hade olika nummer och händer.

Utvecklingen av Big Pilot's Watch

Men efterträdaren till den ursprungliga modellen började inte förrän 2002: IWC tryckte om den stora pilotens klocka med ett stålfodral på minst 46 millimeter och dess kaliber på sju dagar 5011. Med sina överraskande dimensioner och dess fake rolex enkel design, blev snabbt ett maskulint uttalande på handleden. Förutom den typiska urtavlan är den koniska kronan, som underlättar drift med handskar, också en igenkänningsfunktion.

Dimensionerna på den stora klassiska pilotens klockfodral har varit kvar på 46 millimeter från 2002 till nutid, men i den aktuella versionen har tillverkningskalibret 51111 förbättrats, precis klockor kopior som i Mark-modellerna, Big Pilot's Watch är en del av Klassisk kollektion, vars väskbottnar visar lättnadsgraveringen av det klassiska flygplanet Ju 52, Klockan har en rem från den italienska skor- och lädervarutillverkaren Santoni. Med tiden har IWC förvandlat Big Pilot's Watch till en liten samling. Tillverkningen tar olika riktningar. Modellerna är mer historiska, mer moderna, mer komplicerade eller mer eleganta än den klassiska.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

Vacheron Constantin Heritage har alltid varit en fake rolex