Hublot Big Bang Unico Ferrari Review fake rolex

En fördjupad och praktisk översyn av Hublot Big Bang UNICO Ferrari 45mm modell # 402.qu.0113.wr.

Denna Hublot-klocka är inte den typ av klocka som du får se varje dag. Till att börja med är det begränsat till endast 500 delar över hela världen. Låt oss granska allt om denna klocka och se om det är rätt klocka för dig.

Hublot Big Bang Unico Ferrari Watch Review
Sedan 2011 har Hublot haft en anslutning till Ferrari och släppt många Hublot-klockor från Ferrari-upplagan. Dessa har många olika design, färg och materialkombinationer. Idag diskuterar vi en särskilt; modell # 402.qu.0113.wr. Vi täcker dess olika delar i sektioner som gör det lättare för dig att hoppa till de avsnitt som intresserar dig mest men först klicka på knappen nedan för video- och bildgalleriet.

FALL:

Väskestorleken är framträdande 45mm och som för de flesta Hublot-klockor är tillverkade av okonventionella material. I detta fall kolfiber. Karbonfiberfodralet har en lätt borstad yta och är mycket lätt jämfört med alla fall av stål eller ädelmetall.

Kolfiberramen är fäst vid fodralet med sex H skruvar som sitter i dessa böjda spår som blossar ut mot kanten på ramen.

Det finns två extra H-skruvar på vardera sidan av snabbutlösningsknappen som sitter vid 6-klockans och 12-klockans läge i fodralet. Dessa låter dig snabbt koppla loss remmen från flikarna för att byta remmar.

Hublot Big Bang UNICO Ferrari 45mm 402.qu.0113.wr STRAPS

REM:

Den här klockan kommer med den svarta Alcantara-remmen med fyra rader med röd sömning och en svart PVD-belagd titan och matt kolvviktsspänne. Denna rem är konstruerad med ett proprietärt snabbutlösningssystem. Den har också en extra rem i svart gummi.

Medan dessa två remmar borde räcka för de flesta, kan du fortfarande köpa andra remmar med samma proprietära snabbutlösningssystem från Hublot.

Hublot Big Bang UNICO Ferrari 45mm 402.qu.0113.wr CROWN

CROWN & PUSHERS:

Den stora twist & lock-kronen var designad med en röd rand som går från vardera sidan av sidan och fortsätter till insidan av kronografens lätt infällda pushers på vardera sidan på fodralets profil. På sidan mot fallet mittemot kronan, hittar du den infällda Ferrari-logotypens ordmärke fylld med rött.

Hublot Big Bang UNICO Ferrari 45mm 402.qu.0113.wr PROFIL

RINGA:

Den skelettade urtavlan är hisnande och skriker Ferrari! Applikationsindex timmarkeringarna och siffrorna är fyllda med rött lysande material och cirklar runt ratten. Den sekundminuteriga kronografens underväljare vid 3-klocksläget utformades för att likna utseende på varvräknare / varvräknare och hastighetsmätare på en Ferrari.

Det mest anmärkningsvärda är Ferrari-prästhästlogotypen i 6 klockan med en fin replika klockor polerad finish. Även kuggarna och hjulen tycks ha utformats på ett sätt som säger mer "bil" och mindre "horologi". Det som verkligen lägger till en trevlig Ferrari-touch var användningen av tävlingsgult som bakgrund för datumöppningen.

Hublot Big Bang UNICO Ferrari 45mm 402.qu.0113.wr DIAL

På den yttre omkretsen av ratten ser du minut- och sekundspåret som använder både höjda ton-till-ton-index och röda siffror för positionerna 10, 20, 30, 40, 50 & 60 minuter.

Den övergripande urtavladesignen har en perfekt kombination av svart, grå och sportröd med en blixt av tävlingsgult för att maximera den signaturiska Ferrari-looken.

Hublot Big Bang UNICO Ferrari 45mm 402.qu.0113.wr UNICO HUB1241

RÖRELSE:

Den här klockan körs på en egen automatisk rörelse; Hublot UNICO HUB1241. Denna rolex kopia 38-juvelkaliber resonerar vid 28 800 VPH och har en kraftreserv på cirka 72 timmar.

CHRONOGRAPH:

Kaliber UNICO HUB1241 har en automatisk kolumnhjulkronograf med en återback-funktion som gör att du snabbt kan återställa stoppurfunktionen utan att behöva stoppa, återställa och starta om timern igen.

Rörelsen Hublot UNICO HUB 1241 har inte små sekunder och har inte heller en rolex replica timmars totaliserare på kronografen. Emellertid ger kolonnhjulsmekanismen mycket smidig handling på pusharna och gör start och stopp av kronografen smidig och inte hoppig som du skulle se på en kammanövrerad kronograf som använder en annan typ av mekanism.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex