Frédérique Constant uppdaterar tillverkningen av Slimline Moonphase med ny display och etui rolex kopia

Som vi redan har konstaterat i flera tidigare artiklar har Frédérique Constant-klockor flera imponerande kvaliteter. De tillåter faktiskt samlare med mindre budgetåtkomst till en lyxig och elegant design, klassiska komplikationer och till och med tillverkningsrörelser (som vi visade er i vår videorapport). Detta är vad märket kallar "tillgänglig lyx", och med detta i åtanke har Frédérique Constant beslutat att uppdatera en av sina bästsäljare, den diskreta och eleganta Slimline Moonphase Manufacture, med en ny display - allt detta finns replika klockor tillgängligt i en relativt litet fall.

Innan denna uppdatering 2017 var Frédérique Constant Slimline Moonphase Manufacture denna klocka - se vår praktiska recension här. En fin klocka, med elegant design, relativt tunn väska, klassiska koder och en visning av månfasen placerad vid 6 på urtavlan och cirklar med en indikation av datumet. Detta förslag låg mycket i "Genève-koderna" (sett i olika prestigefyllda Maisons), och så balanserad som den var, var det förmodligen inte den mest effektiva lösningen när det gäller läsbarhet. För att erbjuda något som är något annorlunda än massorna och för att rolex kopia förbättra läsbarheten för båda indikationerna har Frédérique Constant beslutat att uppdatera Slimline Moonphase Manufacture för 2017.

I den senaste versionen av Slimline Moonphase Manufacture har valet gjorts att dela månfasen och datumet i två enskilda räknare, varav den ena ger eko till den andra. Datumet är placerat klockan 9 och månen, i ett klassiskt format halvcirkulärt fönster, sitter vid 3. Båda skärmarna är något infällda och har ett koncentriskt mönster för att skilja dem från resten av urtavlan. Den nya displayen innebär också nya tekniska lösningar, och den nya Slimline Moonphase Manufacture har en uppdatering av den interna kalibern, här referens FC-702.

Kort sagt delas basrörelsen med de flesta klockor under "Tillverkning" -området, vilket innebär att du får en 4Hz automatisk kaliber med central rotor, 42-timmars kraftreserv och totalt sett en rolex replica fin dekoration (med cirkulära Geneva-ränder, perlage, avfasning och blåsade skruvar). Det finns också en extra fördel, eftersom alla indikationer kan justeras via kronan (inklusive datum och månens ålder), vilket innebär att det inte finns några infällda pushers att se i fallet.

Frédérique Constant Slimline Moonphase Manufacture 2017-versionen är för närvarande tillgänglig i ett fodral på 38,8 mm - medan det vi granskade var 42 mm i diameter. Medan vissa föredrar klockor med en starkare fake rolex närvaro, tror vi här att en så elegant skärm och ett klassiskt utformat fodral kommer att dra nytta av en något mindre väska. Tre versioner kommer att finnas: silver urtavla med stålväska, silver urtavla med rosa guldpläterad väska och svart urtavla med rosa guldpläterad väska. På alla av dem matchar de bladformade händerna och de applicerade indexen etuiens färg, och den eleganta designen kompletteras av en mörkbrun eller svart alligatorrem.


Frédérique Constant Slimline Moonphase klockor kopior Manufacture 2017-versionen kommer att prissättas till 2 695 CHF / Euro (stålversion) eller 2 995 CHF / Euro (rosa guldpläterade versioner).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex