Vacheron Constantin VS Audemars Piguet klockor kopior

Vi har gjort några jämförelser av klockmärken "Holy Trinity" under det senaste året och det är dags för det sista kapitlet att slutföra trifecta.


I denna jämförelse kommer vi att fullständig jämförelse av fake rolex alla "stora 3" schweiziska urmakare. Vi kommer att starta denna detaljerade varumärkesjämförelse med det äldsta av de två varumärkena, Vacheron Constantin.

Vacheron Constantin VS Audemars Piguet
Vacheron Constantin Watches
Vacheron Constantin är känd för att göra några ganska imponerande one-of-a-kind uppdragstycken som referensen 57260 som de skapade för kung Farouk av Egypten ... och de har gjort detta bokstavligen i över ett sekel. Som den äldsta löpande schweiziska urmakaren (sedan 1755) görs vissa förväntningar på ett så erfaret märke. Upprepade gånger möts dessa förväntningar med otroligt klockor kopior uppfinningsrika klockor.

De flesta människor i världen skulle skratta åt några av de funktioner som Vacheron Constantin ombads att skapa, men för denna mästare urmakare är det bara en annan utmaning att övervinna, ytterligare ett kryssmärke på klocktillverkarens bucketlist.replika klockor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

Vacheron Constantin Heritage har alltid varit en fake rolex