Jaeger LeCoultre VS Breguet fake rolex

Låt oss jämföra två varumärken som är några av de mest gynnade av horologer och titta på aficionados.


"Bör jag köpa en Jaeger LeCoultre eller en Breguet-klocka?" Denna fråga uppstår ofta i hjärnan hos någon som handlar efter en lyxig klocka från ett prestigefylld märke. Särskilt någon som verkligen känner sina klockor. ”Är JLC bättre än Breguet?” Fråges oftare att man skulle tänka. Låt oss analysera båda märkena från många nivåer och försök att svara på dessa populära frågor i en grundlig jämförelse fake rolex och detaljerad granskning av båda varumärkena.

Jaeger LeCoultre VS Breguet
Låt oss börja med att notera att när någon ställer dessa frågor krävs det förståelse för frågeställningen innan du ger ett svar. För en persons behov och livsstil är en Jaeger LeCoultre klockor kopior en bättre klocka och för en annan är en Breguet en bättre klocka. Hur du bestämmer vilket som är bättre för dig tar lite grävning.

Vissa människor letar efter en klocka som en dag kan bli en trevlig familjens arv. För andra letar de efter en bra dykklocka eller en sportklocka. Vissa letar efter en klänning med imponerande horologiska komplikationer, medan andra letar efter något från ett trevligt respekterat märke men prisvärt. Vi kommer därför att jämföra dessa två varumärken i följande sammanhang:

fake rolex Popularitet | Prestige | Hantverk & Horologi | Pris | Återförsäljningsvärde | Urval

Popularitet
Både Breguet och Jaeger LeCoultre är mycket populära fake Breitling märken med klockentusiaster och samlare. Breguet är ett mer varumärke enligt Interbrand, ett varumärkeskonsultföretag som rankar många varumärken från olika länder. Av de 50 mest värdefulla schweiziska varumärkena rankas Breguet som nummer 25 och JLC rankas som nr 36. Dessa märken inkluderar alla typer av företag men när det gäller schweiziska klockmärken är Breguet det sjätte mest populära schweiziska klockmärket och Jaeger LeCoultre är det 12: e.

Enligt en ny rapport har Breguet ett varumärke på cirka 1 miljard CHF (schweiziska franc) och Jaeger LeCoultre har ett märkesvärde på 673 miljoner CHF.

* Källa: Most Valuable Swiss Brands av Interbrand.

Prestige
Det finns några stora konglomerat som till största fake Patek Philippe delen tar upp den övergripande marknaden för lyxklockor. JLC och Breguet tillhör olika konglomerat. Swatch Group är det största av dessa konglomerat och äger över ett dussin populära klockmärken och Breguet är det prestigefyllda varumärket under The Swatch Group paraply. Breguet är det äldre varumärket och grundades 1775 jämfört med Jaeger LeCoultre (cirka 1833) och är i en ultra-lyxig nivå.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex