Cartier Balloon Blue Chronograph Review rolex kopia

Låt oss göra en detaljerad recension av Ballon Bleu Chronograph och få dig nära och personlig med en av Cartiers mer ikoniska klockkollektioner.

Tidigare har vi gjort ett ganska detaljerat och informativt jobb med att granska flera Cartier Ballon Bleu-klockor som inkluderade små och medelstora modeller. Dock har tiden kommit att ta fram en serie inom denna magnifika samling; Cartier replika klockor Ballon Bleu Kronograf.

Cartier Ballon Bleu Chronograph Review
Att lägga till en kronograf på en redan ikonisk klocka är verkligen ett sätt att hålla Cartier-fans och titta på entusiaster entusiastiska och intresserade. Dessutom är de flesta Cartier Ballon Bleu-klockor inte nödvändigtvis storlekar för män med den växande trenden med större klockor med större handledsnärvaro. Faktum är att de flesta klockor i Cartiers Ballon Bleu-familj är mindre replika klockor och mer traditionellt stora.

44mm-fodralet passar säkert in i de nu trendande klockorna i större storlek och enligt många döda hårda entusiaster är detta ett berömt designval. Med en tjocklek på 14,8 mm har detta klockfodral verkligen storleken, vikten och på handleden känslan av en avancerad lyxig timepiece.


Cartier Ballon Bleu Chronograph driver en tillverkningsrörelse; Cartierens rolex kopia interna kaliber 1904-CH2 MC. Denna 31-juvel automatiska kronografrörelse svänger med 28 800 vibrationer per timme eller 4Hz och har en 48-timmars kraftreserv. På reservens sida av fodralet finns det åtta synliga skruvar som håller höljet tätt stängt och en genomskinlig, repbeständig safirkristallfodral gör att du kan se de inre funktionerna i klockans underbara mekanik.

Kronografrörelsen 1904-CH2 varierar något från föregångaren 1904-CH som finns i Caliber de Cartier Chronograph-serien. 1904-CH2 har datumet vid 6-klockningspositionen i stället för en liten underreglage som körs som på 1904-CH. Bortsett från att ha några fler juveler i rörelsen, har 1904-CH en 12-timmars räknare där Ballon Bleu Chronographs datumfönster sitter vid 9-timmars position.

Urtavlan på Ballon Bleu Chronograph har alla designelement du kan förvänta dig att se från valfri Ballon Bleu-klocka. Detta inkluderar blått stålhänder, den strukturerade elegansen i Cartiers signaturvågiga guillocherade mönster som strålar utåt från mitten av urtavlan och dess undervals.



De välkända svarta romerska siffrorna är tappade bort under underregistren och detta ses i hela Ballon Bleu-kollektionen på skivorna på alla modeller som har en månfaskomplikation.

De har eliminerat det infällda och miniatyriserade romerska siffran för 3 klockor rolex replica samt 9 klockan och 6 klockan som du vanligtvis skulle se på de flesta klockor i Cartiers Ballon Bleu-familj. Det beror tydligt på att rummet behövdes för Chronographs och små sekunders underväljare och datumfönstret. Men detta är inte nödvändigtvis en dålig sak. I själva verket möjliggör det en mer symmetrisk urtavladesign än du normalt sett på en Cartier Ballon Bleu-armbandsur.

Ett fint sekunders spår är tryckt i svart på en slät, icke-strukturerad silver opalinyta av urtavlan och detta släta område sveper runt den inre urtavlan och omges sedan av en texturerad guilloche kapitelring. Detta motiv verkar upprepa sig tills det når omkretsen av ratten, som också är strukturerad i ett guillocherat vågigt mönster. Formen på den inre urtavlan och kapitlet är där det blir intressant.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex