Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph 42mm Review klockor kopior

Några nya ansikten läggs till i en ikonisk samling lyxiga sportklockor från ett av de mest respekterade namnen i branschen.

AP anses vara ett av de viktigaste märkena i branschen och har alltid gjort rubriker men det finns alltid utrymme för mer, särskilt när de introducerar nya klockor till en redan ikonisk kollektion. Naturligtvis kommer vi att prata om klockor kopior deras Royal Oak Offshore Chronograph-klockor och särskilt deras 42mm-modeller.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph 42mm Review & Comparison
Idag granskar och jämför vi några aktuella modeller från den här kollektionen. Dessa är deras referensnummer:


rolex replica Låt oss börja med de saker de alla har gemensamt. Vi börjar inifrån och arbetar ut.

Rörelse: Denna klocka drivs av AP-kaliber 3126/3840 automatisk rörelse. Denna självlindande kaliber består av 365 delar och innehåller 59 juveler. Den resonerar vid 21 600 vph eller 3 Hz och håller sin kraft i cirka 50 timmar.

Audemars Piguet 3126/3840-rörelsen är baserad på AP Caliber 3120 och har fake rolex en Dubois-Depraz-kronografmodul, kanske en av Schweiz bäst bevarade hemligheter enligt en färsk branschdagbok av FHH.

Även om detta vanligtvis hålls tyst, erbjuder detta 118 år gamla schweiziska företag som kommer från Vallee de Joux också delar för (eller arbetar med) märken som Breitling, Omega, Jaeger-LeCoultre Richard Mille, AP, Rolex och till och med Patek Philippe. Deras specialitet ligger i att skapa kronograf- och kalendermoduler.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

Vacheron Constantin Heritage har alltid varit en fake rolex