För första gången i sin historia presenterar Panerai fake rolex

 För första gången i sin historia presenterar Panerai, det italienska märket som är känt för sina ikoniska dykarklockor, två nya modeller med en silverfärgad urtavla. De nya Panerai Luminor Marina -klockorna, som alltid är de med en liten sekundratt, kommer att finnas i 42 mm och 44 mm. För att matcha den silverfärgade urtavlan är båda utrustade med ett stålarmband.

Vi är vana vid att föreställa oss Panerai -klockor som arketypen för dykarens klocka, robusta dykinstrument som används för första gången av den italienska marinen för många decennier sedan. Stora och robusta klockor, med en svart urtavla med stora och läsbara arabiska siffror och den igenkännbara kronskyddsanordningen. Men fake rolex sedan varumärket köptes av Vendôme -gruppen 1997 (som senare blev Richemont) har kollektioner med fler komplikationer och stilar utvecklats. Idag innehåller sortimentet mycket mer än de ikoniska professionella dykarklockorna. Och medan det italienska märket redan erbjöd olika urtavelfärger, inklusive vita och krämfärgade urtavlor, lanserar det nu två nya modeller med en helt ny silverfärgad urtavla som vackert matchar stålarmbandets toner.

RÖRELSEN - PANERAI CALIBER S.9010 Inuti båda modellerna sticker Panerais interna kaliber P.9010 ut som kan ses genom safirkristallen på baksidan. När den är fulladdad erbjuder den automatiska rörelsen 3 dagars autonomi och lagrar sin energi i två vårfat. Rörelsen flyter med en hastighet av 28 800 vph, och när du tittar på den kan du se oscillatorn hålls på plats av en solid brokonstruktion. Panerais rörelser, som denna P.9010-kaliber, har mycket gemensamt med den gamla handlindade Unitas-baserade rörelsen, nämligen robusthet och tillförlitlighet. Den slingrande massan är dubbelriktad och prydd med logotypen och varumärket i blått.

FALLET 42 mm och 44 mm fodralen för PAM00977 och PAM00978 är tillverkade av 316L rostfritt stål, det mest använda stålet i klockindustrin. Detta beror på att 316L stållegering är mycket rolex replica korrosionsbeständig. Annat än diametern finns det inget omnämnande av andra mått, men det är säkert att anta att 42 mm Luminor Marina klockor är ungefärliga. 13 mm tjock och 44 mm versionen mäter ca. 15,5 mm. 42mm -versionens djupvärde är 10ATM eller 100 meter, medan 44m -versionen har rätt djup för dykarklockor, nämligen 300 meter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex