Breitling Premier -kollektionen återinför ett namn som har fake rolex

 Breitling Premier -kollektionen återinför ett namn som har en speciell betydelse för prestigeurmärket. På 1940 -talet presenterade Breitling sin första samling av riktigt eleganta fake rolex klockor, definierade av deras fashionabla stil. Den nya Breitling Premier -kollektionen kombinerar syfte med stil, levererar tidlös kvalitet, prestanda och design som är värda klockmärket stolta arv.

Den nya Breitling Premier -kollektionen Den nya Breitling Premier -kollektionen introducerar fem distinkta modeller vars elegans är värd sitt historiska namn och vars kvalitet och prestanda är ren Breitling. Medan Breitling är mycket uppskattat för sina flyg- och dykarklockor, skapades dessa iögonfallande klockor specifikt för användning på land, vilket naturligtvis var Breitlings första inställning.

Breitlings VD Georges Kern förtydligade Premier -klockornas roll i varumärkets produktsortiment: "Detta är Breitlings första moderna kollektion dedikerad till vardaglig elegans. Med rolex replica exceptionell kvalitet och prestanda bär dessa klockor vårt omisskännliga märkes -DNA, men har skapats med ett fokus på stil som vackert kompletterar deras syfte. "

Den nya Breitling Premier -kollektionen tar inte bara sitt namn utan också designinspirationen för Premier -klockor som producerades på 1940 -talet. Precis som de stora filmerna som släpptes under denna tid av global konflikt och ekonomisk osäkerhet, erbjöd dessa klockor en form av flykt genom en viss elegans som människor längtade efter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex