Carl F. Bucherer fake rolex introducerade sin Manero Flyback-modell 2016 och

  

Carl F. Bucherer fake rolex introducerade sin Manero Flyback-modell 2016 och

Carl F. Bucherer fake rolex introducerade sin Manero Flyback-modell 2016 och har rullat ut en virtuell målares palett av färgglada variationer på den elegant utformade kronografen sedan dess. Den senaste funktionen ringer i ljusblått - "horisontens färg", enligt företagets ord, och passar således till andan hos de kosmopolitiska resenärer som den riktar sig till. De nya Manero Flybacks i blått kommer att vara bland de utvalda klockorna från 24 klockmärken vid den här veckans WatchTime Live-virtuella samlarevenemang som börjar den 21 oktober.

Liksom sina föregångare (varav en jag granskade djupare här) finns båda de nya referenserna för Manero Flyback i fodral av rostfritt stål, 43 mm i diameter och har en rad borstade och polerade ytor. Deras glänsande blå urtavlor är täckta av dubbelkupolade icke-reflekterande safirkristaller. Ratten gränsar till en vintage-racing-inspirerad takymeterskala i rolex replica kontrasterande vitt, och dess symmetriska layout innehåller två något försänkta underdelar klockan 3 och 9 (för kronografminuter respektive körsekunder) och en rektangulär datumfönster klockan 6. De skelettiserade lansformade timme- och minutvisarna berättar tiden på applicerade, fasetterade timmarkörer, medan de centrala sekundvisarna löper ut sekunder när den aktiveras av de svampformade pressarna som flankerar den räfflade kronan på sidan av fodralet.

Inuti det 30 meter långa vattentåliga fodralet med Manero Flyback-fästingar Carl F. Bucherers automatiska Calibre CFB 1970 (baserat på den allestädes närvarande ETA 7750 och förstärkt med en modul från La Joux-Perret), som driver klockans urval av tidtagningsoperationer, inklusive kronografens flyback-funktion. Drivs av ett kontrollhjul, kan stoppuret rolex kopia göra flera tidsmätningar i snabb följd, eftersom båda kronografvisarna - den mittmonterade sekundräknaren och den lilla räknaren i undernummer som har gått - kan återställas till noll medan stoppuret är fortfarande aktiv. Rörelsen, med en rad haute horlogerie-dekorationer inklusive Genèves vågor på rotorn och perlage på broarna, har 25 juveler och lagrar en 42-timmars kraftreserv när den är helt upprullad.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex