Rolex Lady-Datejust 26 Gold Dial 18K Yellow Gold President Automatic Watch fake rolex

Rolex Lady-Datejust 26 är en utsökt skönhet fångad i ett 18 k gult guld med guldskiva. Denna klassiska tidstycke överskrider tiden och möjliggör stil och elegans med alla modeval. När denna rolex replica tidstycke första debuterade 1945 var det den första armbandsuret med en automatiskt förändrad datumfunktion. Sådan perfektion för en timepiece med 40mm 18 k gult guldfodral, den berömda skruvbaksidan med varumärket flödande, naturligtvis den nedskruvade kronan med dubbellåset dubbelt vattentätt system och räfflad bezel. Den magnifika klockan har en repa-resistent dubbel antireflekterande safirkristall och cyklopslinsen som sitter över datumet, liksom den rena vita urtavlan med avfasade dekonstruerade romerska siffror. Att slå inuti detta djur är den automatiska rörelsen 3255 med varumärket med centraltimme, minut och andrahänder.



Guld respekteras och vördas för adel och lyx, detta klocka omfamnar rolex kopia verkligen dessa egenskaper. Stålet ger liv åt styrkan och tillförlitligheten som ger ägaren förtroende. Tillsammans är de harmoniska signaturerna som detta varumärke exemplifierar det som samlas för att få perfektion. Rolex, som är den riktiga märkningen för detta märke, har presenterats på modellerna sedan början av 30-talet och varumärket 1933. En av de mest framstående symbolerna för Oyster-kollektionen ger det erkännande för varje tid. Urtavlan på denna klocka, som så många andra, gör identiteten lätt och markerar tydligt ansiktet på varje bit. Varje timmarkör ges karaktär och uthållighet eftersom de är utformade av 18 k guld för att förhindra att plåga och varje urtavla är designad och tillverkad internt för att säkerställa att kvaliteten aldrig ifrågasätts.

Liksom de andra kritiska bitarna av dessa Rolex-klockor görs design, utveckling och produktion av armband och spännen med detaljerad testning och innebär hög teknisk inspektion. Den oklanderliga skönheten i varje tid är garanterad och varumärket rykte står vid varje klocka. Att utveckla ett bekvämt armband i metall i fem delar var avgörande för att klockan startades 1945 och fick replika klockor namnet Jubilee. Rolex Lady-Datejust 26 Gold Dial 18K Yellow Gold President Automatic Watch har de omedelbara dag- och datumöppningarna, stoppsekunder för exakt tidsinställning, cirka 70 timmars reservreserv och är klar med det matchande armbandset med tre delar solida länkar och en polerad mittlänk, satinbehandlade ytterlänkar och keramiska skär med ett doldt vikbart krona-spänne. Den mekaniska rörelsen är försedd med en Syloxi-hårsprång i kisel och naturligtvis patenterad av Rolex. Syloxi erbjuder den högsta nivån av kronometrisk prestanda, okänslig för magnetfält, den ger stabilitet i varierande temperaturer och är mer exakt än något annat traditionellt hårfår.

Denna vackra och utsökta tidstycke fångar alla aspekter som varumärket står för och skriker elegans på handleden vid varje inställning. Oavsett var du kanske behöver en klocka kan den här resa, och du behöver aldrig oroa dig för att vara sen eller se bra ut.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

Vacheron Constantin Heritage har alltid varit en fake rolex