Cartier Panthere de Cartier klocka granskning rolex replica

Återuppfinning och relancering av en tidlös ikon från Maison de Cartier.

Maison de Cartier, även om den är känd replika klockor som Jeweller of Kings, har alltid främst tillgodosat kvinnorna med sina mycket konstnärliga och hisnande design. Denna kollektion av klockor väcker flytande, sensualitet och den smidiga feminina nåd.

Cartier Panthere de Cartier Watch Review
Cartier Panthere-klockan, en stilikon från början av 1980-talet, är tillbaka efter en produktionsavbrott på ungefär ett decennium senare. På SIHH watch expo (Salon International de la Haute Horlogerie) i Schweiz tog Cartier scenen med återinförandet av denna ikoniska samling av kvinnors smyckeklockor.

Nyheterna mottogs med stor förväntan och till ingen överraskning rolex kopia väckte Cartier Panther-klockorna ett varmt och välkomnande svar. Klockan finns i två olika storlekar. Den största storleken är 27 mm x 37 mm och den mindre är 22 mm x 30 mm.

Jämför Cartier Panthere de Cartier-storlekar
Cartier Panthere 22 mm (vänster) och 27 mm-modellen (höger)
(Visas inte i verklig storlek)
Armbanddesignen tar efter mönstret på en leopard med utformningen rolex replica och krökningen av dess länkar och skapar ett mönster av höjdpunkter och skuggor som emulerar den prickiga pälsskägget från den graciösa katt. Cartier omarbetade och konsoliderade länkarna för att säkerställa långsiktigt slitage.

 Länkarna var också utformade för att vara flexibla och låta armbandet röra sig upp och ner som den graciösa ebben och flödet av panterens kropp när det går snyggt. Medan denna varelse kan flyga under radaren, är Panthere de Cartier å andra sidan säker på att få mycket uppmärksamhet.

Ett annat särdrag i denna kollektion är den åttkantiga formade blå safirkronan och lägger till den distinkta Cartierblixten av blått som du hittar i många av deras olika kollektioner av lyxklockor.

Åtta små skruvar som betjänar ramen på denna klocka och skapar en mer feminin ram som verkar ha dragit en del av sin designinspiration från den ikoniska Santos-kollektionen av herrklockor som har en liknande fodral.

Cartier Panthere har ett mycket sofistikerat men ändå delikat och fake rolex smidigt utseende med sin polerade fasad och satinbehandlad väska. Väskan har en smal profil som gör det enkelt och bekvämt att använda.rolex replica : www.kopiorklockor.se

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

För några veckor sedan rolex replica

Rolex Daytona 116520 har funnits med oss ​​i över rolex replica

På SIHH 2018 positionerar Cartier Santos-kollektionen fake rolex